Majoitus Vierumäellä

Päijänteen ympäriajon aikainen majoitus ja huolto tullaan järjestämään kokonaisuudessaan Vierumäen alueella. Vierumäeltä on majoituspaikkoja varattu riittävästi eri paikoista. Kaikki majoituspaikat sijaitsevat 800 metrin säteellä toisistaan.

Majoitusvaihtoehdot:

  • Vierumäkimajoitus (kohtuullisen täynnä), kysy paikkoja.
  • Myyntipalvelu 0105777010 tai vierumaki.fi

Lisäkysymykset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteishuolto

Suuresta suomalaisesta seikkailusta viime vuonna puuttunut yhteishuolto tekee kaivatun paluun tämän vuoden kilpailuun. Huollon järjestää Helsingin moottorikerho, yhteistyössä paikallisten kerhojen ja KTM:n kanssa.

- Olemme todella tyytyväisiä, että saamme yhteishuollon jälleen järjestymään. Tätä kautta saamme kilpailua ympäristöystävällisemmäksi, kun huoltoautojen liikenne vähenee. Tiedämme myös, että oman huollon järjestäminen on monille haastava tehtävä ja toivomme, että yhteishuolto helpottaa monen osallistumista kilpailuun, kilpailunjohtaja Sauli Nordling kertoo.

Yhteishuoltopisteet löytävät jokaiselta huoltopaikalta. Niiltä löytyy polttoaineiden ja voiteluöljyjen lisäksi myös juotavaa ja syötävää. Lauantaina molemmilla kokoomatauoilla on tarjolla lämmin ruoka, kuten myös sunnuntaina Juustoportin tauolla. Muilla huoltopisteiltä löytyy pienempää syötävää.

Kuljettajat voivat laittaa kisapäivän aamuna huollon matkaan oman ajovarustelaukun, jonka kilpailun järjestäjät toimittavat etukäteen sovitulle huoltopisteelle.

Tarkemmat ohjeet huollosta tulee sähköpostilla ilmoittautuneille. Kysymyksiä huollosta voi lähettää myös osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteishuollon hinta on 350€ ja siihen voi ilmoittautua normaalin ilmoittautumisen yhteydessä.

Yhteishuollon ohjeet

Päijänneajo on kova kovillekin

Suomen tärkeintä endurokilpailua on ajettu jo vuodesta 1927 lähtien. Lähes 1000 kilometrin pituinen Päijänteen ympäriajo uuvutti kovatkin moottoripyöräkuskit.

Lue lisää: Päijänneajo on kova kovillekin

© 2015 Helsingin Moottorikerho ry ▪ toimisto@hmk.fi ▪ www.hmk.fi - Oikeudet muutoksiin pidätetään.