• 2G1A5752_net

Medialle

Päitsi, virallisemmin Päijänteen ympäriajo, on endurokilpailu ja yksi Suomen vanhimpia yhtäjaksoisesti järjestettyjä urheilukilpailuja. Se ajetaan kevättalvella, jolloin ajo-olosuhteet saattavat olla vielä talviset ja siten hyvinkin haastavat. Kilpailu on kaksipäiväinen.

Vuonna 1927 ensimmäisen kerran ajettu kilpailu on jätetty ajamatta ainoastaan sodan takia vuosina 1940-1948 sekä koronan takia vuonna 2020. Vuonna 2023 Päitsi ajetaan peräti 87. kerran, ja ensimmäisestä Päitsistä on kulunut yli 90 vuotta.

Yleistä tietoa kilpailusta löytyy täältä.

Median akkreditoinnit 2023

Median edustajien sekä valo- ja videokuvaajien tulee täyttää SML:n lomake

ja lähettää se mailitse osoitteeseen helsinginmk@gmail.com

Mediakeskusta ei ole kilpailun aikana eikä järjestäjän puolelta jaeta medialle liivejä. Omien liivien käyttö on suositeltavaa, jos mahdollista, mutta jos liivejä ei ole helposti saatavilla omasta takaa, ilmankin saa tulla.

Muut median tiedustelut ja yhteydenotot: Nea Holopainen, +358 44 581 0067/ndholopainen@gmail.com

Tiedote- ja kuvapalvelu

Mediat saavat järjestäjiltä käyttöönsä tiedotteita sekä tiedotekuvia kilpailua ennen ja kilpailun aikana. Kuvapankkilinkki toimitetaan kilpailuun liittyvien mediatiedotteiden mukana. Jos ette saa Päitsiin liittyviä tiedotteita, ilmoittakaa halukkuutenne liittyä tiedotelistalle: helsinginmk@gmail.com