Huoltopalvelut

Päijänteen Ympäriajossa kuljettajilla on taas mahdollisuus ostaa Yhteishuolto- sekä Haalarihuoltopalvelu

Ostamalla yhteishuollon kokonaispalvelun voit keskittyä ajamiseen ja helpotat myös omien avustajiesi työtaakkaa sekä kiirettä Päijänteen ympäriajon aikana. Lisäksi säästät ympäristöä, kun reittiä kiertävien huoltoautojen määrä vähenee.

Yhteishuolto on helposti löydettävissä jokaisella reittikarttaan merkityllä huolto- ja tankkausalueella.

Yhteishuolloissa on erillinen tankkausalue ja huoltoalue, missä on tarjolla suolaista ja makeaa välipalaa sekä kuumia/kylmiä juomia. Lisäksi huollosta löytyy myös infotaulu, jossa on kello, reittikartta, aikataulu sekä kilometrit ja ajoaika seuraavalle aikatarkastusasemalle.

Haalarihuolto

Ostamalla haalarihuollon vähennät huoliasi ja helpotat omien avustajiesi työtaakkaa sekä kiirettä Päijänteen ympäriajon aikana. Lisäksi säästät ympäristöä, kun reittiä kiertävien autojen määrä vähenee.

Haalarihuoltopisteet sijaitsevat mahdollisimman lähellä jokaista erikoiskoetta paikoissa, joissa haalarihuolto on mahdollista järjestää. Joissakin paikoissa meillä on erikoisluvalla parempi sijainti kuin ns. yhden kuskin haalaripaikoissa.

Haalarihuolloissa kokeneet avustajamme helpottavat haalarin riisumista ja pukemista, jotta se tapahtuisi mahdollisimman nopeasti.

Haalarihuolto toimii erillään yhteishuollosta omilla haalariautoilla ja henkilöillä.