• 2G1A5691_net

Trophy-luokka

 

Gas Gas Trophy – mikä se on?

GasGas sponsoroi Trophy-luokkaa

Vuonna 2019 lanseerattu kansainvälinen Päitsi Trophy -reitti tarjoaa uusillekin harrastajille matalan kynnyksen mahdollisuuden maistaa, millainen kokemus Päitsi on. Kuljettajilta saadun palautteen mukaan monet, erityisesti ensikertalaiset, kokevat Päitsin kilpailuna liian haastavaksi ja siksi empivät kilpailuun osallistumista. Siinä missä juoksijakin osallistuu ensin puolimaratonille ja vasta sitten kokonaiselle maratonille, niin uudet kuskitkin voivat ensin tulla ottamaan tuntumaa Trophy-luokkaan ja seuraavana vuonna halutessaan osallistua täyspitkälle Päitsille.

Trophy-luokan ajopäivä on siis lyhyempi, mutta olosuhteet ja fiilis sitä aitoa Päitsiä. Trophy-reitin kuljettajat saapuvat maaliin valoisaan aikaan, eivätkä siten tarvitse pyöriinsä lisävaloja. Trophy-reitille osallistuvat kilpailevat niin omissa kilpailuluokissaan kuin Päitsi Trophyn voitosta.

Trophy-reitti ajetaan seuraavissa luokissa: V70, D eli naiset, K eli kuntoluokka, Classic ja Pariajo. Trophy-reitillä, enduron säännöistä poiketen, renkaan saa vaihtaa myös joku muu henkilö kuin kuljettaja itse.

Pariajossa kaksi kuljettajaa ajavat yhdessä, ja halutessaan ensi kertaa Päitsille osallistuva kuski voi esimerkiksi lähteä kokeneemman kuljettajan kaveriksi.

Yhteyshenkilöt:

Kilpailun johtaja, Sanna Kärkkäinen, 040 559 6196
Helsingin Moottorikerho, Kenneth Laaksonen, 050 380 8430
Ratamestari, Jouni Koutonen, 0400 221 151

Tervetuloa mukaan suureen suomalaiseen seikkailuun!