• 2G1A5973_net

Uutiset

ET 17 Jälkeinen haalarihuolto on vaihtanut paikkaa

ET 17 Jälkeinen haalarihuolto on vaihtunut Mansikiventieltä sijiantiin Kastarintie 550-600.

”Kyllä endurokärpänen iski" - Tubettaja Markus Heinonen testasi enduroa ja innostui Päitsistä

”Kyllä endurokärpänen iski” – Tubettaja Markus Heinonen testasi enduroa ja innostui Päitsistä Urheiluaiheisista videoistaan tunnettu Markus Heinonen pääsi testaamaan Youtube-videollaan Helsingin moottorikerhon avustuksella, millaista on ajaa enduroa. Ajotaustaa Heinosella on ainoastaan teini-iän...

Haalarihuoltoon ilmoittautuminen - täytä nämä

Täytä linkin lomake, jolla tilaat haalarihuollon!  HAALARIHUOLTOON 

Vuoden 2024 Päijänteen ympäriajon yhteishuoltoa ei voida järjestää vähäisen ennakkoilmoittautumisen johdosta

Vuoden 2024 Päijänteen ympäriajon yhteishuoltoa ei voida järjestää vähäisen ennakkoilmoittautumisen johdosta. Haalarihuolto järjestetään suunnitelman mukaisesti. 

Päijänteen Ympäriajossa kuljettajilla on taas mahdollisuus ostaa Yhteishuolto- sekä Haalarihuoltopalvelu

Ostamalla yhteishuollon kokonaispalvelun voit keskittyä ajamiseen ja helpotat myös omien avustajiesi työtaakkaa sekä kiirettä Päijänteen ympäriajon aikana. Lisäksi säästät ympäristöä, kun reittiä kiertävien huoltoautojen määrä vähenee. Lue lisää ostettavista huoltopalveluista: https://www.paijann...

Päitsin kertausta YLE:n urheiluruudussa

Viikonlopun tapahtumat tiivistettynä Urheiluruudun loppuun – noin kolmeen minuuttiin – löytyy nyt YLE Areenasta. Käy tsekkaamassa!

Juupaluoma Päitsivoittoon – ”Pystyssä kun pysyi”

Peetu Juupaluoma ei tavoitellut tai edes haaveillut Päitsi-voitosta, mutta päätyi tänään tuulettamaan Päijänne-kilpi käsissään. Antti Hänninen ajoi viime vuoden tavoin toiseksi, ja kolmossijalle kaasutteli tyytyväinen Markus Michelsson.

Juupaluoma kärjessä voittotaistoon

Päitsin toinen kilpailupäivä on ollut Peetu Juupaluoman voittokulkua Mäntsälän tauolle asti. Markus Michelsson nousi tänään aamupäivällä toiseksi, ja launtaina kisaa johtanut Hännien on nyt kolmantena. Eemil Pohjola on ajanut useita pohja-aikoja pätkille, mutta ajaa omaa kisaansa kaukana kärjestä.

Lauantai Hännisen ja Juupaluoman kaksinkamppailua

Antti Hänninen johti Päitsin ensimmäistä kilpailupäivää pitkälle iltapäivään, kunnes Peetu Juupaluoma alkoi havitella häneltä kärkisijaa. Ennakkosuosikki Eemil Pohjolan epäonnen päivä jatkui ja hän on pudonnut jo liki puolen tunnin päähän kärjestä.

Päitsi starttasi dramaattisesti – Hänninen johdossa

86. Päijänteen ympäriajo käynnistyi lauantaina jännittävästi, kun ennakkosuosikki ja kahden viime vuoden voittaja Eemil Pohjola ajoi ensimmäisellä erikoiskokeella päin puuta. Kärjessä on koko aamupäivän pysynyt Antti Hänninen, mutta kärjenkään ajo ei ole ollut helppoa.

Päitsin live-lähetykset

Päitsiä voit seurata livenä netti-tv:stä. https://jarviradio.fi/tv/pe-su-18-20-3-2022-enduromoottoripyorien-paijanteen-ympariajo/

Päitsikooste Alfa-TV:llä

Alfa-TV:n esitysajat: LA 26.3. klo 18:00 – 19:30 (ensiesitys)SU 27.3. klo 12:30 – 14:00 (uusinta)MA 28.3. klo 09:00 – 10:30 (uusinta)TO 31.3. klo 13:00 – 14:30 (uusinta)

Päitsi 2022 ilmoittautuminen ja majoittuminen

Ilmoittautuminen on avattu Motti-palvelussa. Myös majoitus on varattavissa hotelli Tallukasta (lähtö- ja yötaukopaikka).

Päitsin kiertopalkinnot

Tänä vuonna Päitsin kiertopalkinnot menivät seuraaville kuljettajille:

Päitsi 2021 kuvina

Täältä löytyy vuoden 2021 Päitsin valokuvia. Kuljettajat ja heidän tiimit saavat käyttää kuvia omassa viestinnässään ja esimerkiksi somessa. Kuvaaja Milla Vahtila mainittava käytön yhteydessä.

1 2 3 4 5 6 7 8