Yleisö

Päijänteen ympäriajoa seurataan paljon somessa mutta Päitsi on parasta paikan päällä
–  seuraaminen on maksutonta kaikilla erikoiskokeilla ja niin lähdössä kuin maalissa.

Päitsistä saavat siis nauttia ihan kaikki!

Asikkalan kunta on tänäkin vuonna vahvasti mukana Päijänteen Ympäriajossa. Lähtöpaikkana toimiva Vääksy on lähialueineen helposti saavutettavissa ja Päitsi näkyy taajamassa sekä illalla että aamulla. Lähtö tapahtuu Tallukasta molempina aamuina klo 8.01. Iltahuolto lauantaina Vääksyn keskustassa jossa Kanavan Panimon myymälä ja teltta palveluineen. Sekä Päijännetalo, jossa kunnan matkailuinfo auki klo 19-22

Jämsän kokoomatauolla lauantaina Neste Jämsän Portin palvelut käytössä ja huoltoalueella Rocky Mountain -sähköpyörien koeajomahdollisuus.

Myös sunnuntaina Hyvinkään alueen maastokoe ja huolto/kookomatauko tarjoaa katsojille varmasti paljon nähtävää. Vauhtipuistossa sunnuntaina 17.3.2024 kello 11.30 alkaen HyMK:n kahviossa myynnissä kuumia ja kylmiä juomia sekä pientä makeaa ja suolaista purtavaa. Lisäksi myynnissä nakkikeittoa ja grillimakkaraa niin kauan kun riittää.

Vantaalla maalissa Talaria-sähköpyörien esittelyajo ennen kilpailun alkua. Hyvät kioski palvelut ja kuulutus.

Alla tärkeimmät tiedostot ja kartat yleisölle. Reittiselostuksesta löydät osoitteet ja koordinaatit parhaille katselupaikoille.