• 2G1A5973_net

Uutiset

Pohjolalle toinen Päitsi-voitto – ”Tulihan se aika helposti”

Eemil Pohjola sinetöi tänään toisen Päijänteen ympäriajon voittonsa. Toiseksi kaasutteli Antti Hänninen ja kolmanneksi Eero Remes.

Pohjola kaatui pahasti – jatkaa silti johdossa

Hurjasta kaatumisesta huolimatta Eemil Pohjola johtaa yhä Päijänteen ympäriajon yleiskilpailua liki viidellä minuutilla ennen viittä viimeisintä maastokoetta. Toisena ajava Antti Hänninen on niin ikään kirinyt lisää etumatkaa kolmantena tulevaan Eero Remekseen nähden.

Pohjola kiri johtoasemaansa – naisten luokan voitto 16-vuotiaalle nuorelle lupaukselle

Eemil Pohjola on varmoin ottein matkalla kohti toista Päitsi-voittoaan. Vasta elämänsä toiseen endurokilpailuunsa osallistunut Viivi-Maria Mäkinen ajoi naisten luokan voittoon.

Pohjola otti Päitsin haltuunsa heti lauantaiaamuna

85. Päijänteen ympäriajo käynnistyi lauantaiaamuna Vierumäeltä pienessä pakkasessa ja ajoittaisessa jäisessä sateessa. Ennakkosuosikki ja vuoden 2019 Päitsin yleiskilpailun voittaja Eemil Pohjola hallitsee kipailua ylivoimaisesti seitsemän maastokokeen jälkeen.

Yhteishuolto-palvelun ehtii vielä hankkia

Päitsin 2021 yhteishuollon ilmoittautumisen löydät täältä.

Päitsin suosio huikea – liki 200 osallistujaa

Ensi viikolla ajettavalle legendaariselle Päijänteen ympäriajolle on ilmoittautunut huikeat 198 osallistujaa.

Päitsin ilmoittautumista jatkettu 8.3. klo 24 asti

Ilmoittautumislinkin löydät täältä

Päitsi ajetaan ilman yleisöä

Legendaarinen endurokilpailu Päijänteen ympäriajo ajetaan taas maaliskuussa. Aluehallintoviraston määräysten mukaan kilpailu ajetaan ilman yleisöä.

Mopolla Päitsin ympäri - Päitsi-info 2021

Historiallinen 85. Päijänteen ympäriajo ajetaan jälleen 20.-21.3.2021. Kaksipäiväinen Päitsi on kuin pyhiinvaellus niin Suomen enduron kärkikuskeille kuin lajin vannoutuneille harrastajille. Jos tuntuu, ettei kilpailu ole jo tarpeeksi haastava itsessään, niin mukaan voi lähteä vaikkapa mopolla!

Kiitos kaikille kaudesta 2020

Kiitos kaikille, jotka olivat mukana valmistelemassa vuoden 2020 Päitsiä näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa! Kiitos niin kilpailijoille, huoltotiimeille, järjestäjille, maanomistajille, yhteistyökumppaneille, medioille kuin seuraajille. Ilman teitä tätä suurta suomalaista seikkailua ei olisi,...

Päitsi peruttu koronaviruksen takia

Legendaarinen endurokilpailu, Päijänteen ympäriajo, on peruttu koronavirusepidemian takia. Seuraava eli 85. Päijänteen ympäriajo oli tarkoitus ajaa 21.-22.3.2020. Tänään torstaina hallituksen linjaamien ohjeiden myötä kilpailu on päätetty perua. Hallitus suosittelee että koronaviruksen leviämisen...

Päitsi kuuluu jälleen radiosta

Viime vuoden tapaan Laajasalon opiston kanssa yhteistyössä toteutettava Kaupunkiradion Päitsi-viikonloppu seuraa jälleen tiiviisti kilpailun tapahtumia.

Lauha talvi sotkee "Päitsin" järjestelyitä

KUUNTELE - Radio Suomi Lahti: Lauha talvi sotkee "Päitsin" järjestelyitä

Yhteis- ja haalarihuoltojen ilmoittautuminen on avattu

Lue lisää linkkien takaa: YHTEISHUOLTO 2020 HAALARIHUOLTO 2020

Lisämääräys 2.0

Tutustu lisämääräyksen uusimpaan versioon täällä!

1 2 3 4 5 6 7 8