24MX Tukemaan uutta Päitsi Trophyä

päitsi

Suomen legendaarisin endurokilpailu, Päijänteen ympäriajo starttaa tulevana lauantaina jo 84. kerran Vierumäeltä ja päättyy Sunnuntaina Vantaan Lavangon vauhtikeskukseen jossa luvassa kunnon festivaali live-musiikkeineen kaikkineen.

Tänä vuonna uutuutena kisaan on tuotu mukaan Päitsi Trophy-luokka joka on kevennetty versio raastavasta ja raskaasta täysimittaisesta Päitsistä. Reitit kulkevat osin samoja polkuja, varsinkin lähdössä ja maalissa, mutta trophy-luokka ei aja pimeällä ollenkaan mikä on selkeä helpotus niin reitillisesti kuin myös kustannuksellisesti. Trophy-luokassa myös huoltamista on helpotettu, sillä tässä luokassa esimerkiksi renkaan saa vaihtaa myös mekaanikko kuskin lisäksi.

"On erittäin mahtavaa huomata kuinka myös näinkin syvät juuret ja perinteet omaava kilpailu pystyy ja erityisesti haluaa kehittyä. Useamman vuoden ajan on Päitsi halunnut kasvattaa kuljettamäärää erityisesti sieltä ei niin tosissaan kilpaa-ajavista kuljettajista ja tänä vuonna siihen on panostettu täysillä tuomalla kokonaan uusi luokka kilpailun sisälle, luokka joka tarjoaa monta eri tyyliä osallistua ja kokea legenaarinen Päitsi: Kevennetty yksilöajo, pariajo tai joukkuekisa."

"Me 24MX:llä olemme innoissamme tästä luokkauudistuksesta ja haluamme kannustaa kaikkia Trophy-luokkaan lähteviä kuskeja, tarjoammekin kaikille kuskeille jotka selviävät Trophy-luokassa maaliin 40€ lahjakortin verkkokauppaamme."Kertoo 24MX maajohtaja Juuso Valtakari.

päitsi2

Kuvat: Päitsi 2018 - Xracing/Jani Hovi