Päitsi peruttu koronaviruksen takia

paitsi_2013_foto_milla_vahtila_1

Legendaarinen endurokilpailu, Päijänteen ympäriajo, on peruttu koronavirusepidemian takia.

Seuraava eli 85. Päijänteen ympäriajo oli tarkoitus ajaa 21.-22.3.2020. Tänään torstaina hallituksen linjaamien ohjeiden myötä kilpailu on päätetty perua.

Hallitus suosittelee että koronaviruksen leviämisen estämiseksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet ja kokoontumiset perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Määräys pohjautuu tartuntatautilakiin. (Lähde: Yle Uutiset 12.3.)

Päijänteen ympäriajon järjestäjäkerhon eli Helsingin Moottorikerhon hallitus on ollut yhteydessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen ja Aluehallintovirastoon, joiden antaman ohjeistuksen mukaisesti Päijänteen ympäriajo joudutaan valitettavasti perumaan.

Päijänteen ympäriajon järjestäjät pahoittelevat tilannetta, mutta painottavat, että terveys menee aina kaiken edelle. Niin kilpailijoilta, järjestäjiltä, talkoolaisilta, maanomistajilta, yleisöltä kuin yhteistyökumppaneilta pyydetään ymmärrystä tilanteeseen.

Kilpailijoiden osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä tai vaihtoehtoisesti kilpaiijat voivat siirtää osallistumismaksunsa ensi vuodelle. Kilpailijoiden tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen helsinginmk@gmail.com kummin he haluavat tehdä ja ilmoittaa tilinumeronsa, jos toivovat maksun palautusta.

Yst. terv.
- Päijänteen ympäriajon järjestäjät -