• paitsi_2013_foto_milla_vahtila_1

Uutiset

Mopolla Päitsin ympäri - Päitsi-info 2021

Historiallinen 85. Päijänteen ympäriajo ajetaan jälleen 20.-21.3.2021. Kaksipäiväinen Päitsi on kuin pyhiinvaellus niin Suomen enduron kärkikuskeille kuin lajin vannoutuneille harrastajille. Jos tuntuu, ettei kilpailu ole jo tarpeeksi haastava itsessään, niin mukaan voi lähteä vaikkapa mopolla!

Kiitos kaikille kaudesta 2020

Kiitos kaikille, jotka olivat mukana valmistelemassa vuoden 2020 Päitsiä näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa! Kiitos niin kilpailijoille, huoltotiimeille, järjestäjille, maanomistajille, yhteistyökumppaneille, medioille kuin seuraajille. Ilman teitä tätä suurta suomalaista seikkailua ei olisi,...

Päitsi peruttu koronaviruksen takia

Legendaarinen endurokilpailu, Päijänteen ympäriajo, on peruttu koronavirusepidemian takia. Seuraava eli 85. Päijänteen ympäriajo oli tarkoitus ajaa 21.-22.3.2020. Tänään torstaina hallituksen linjaamien ohjeiden myötä kilpailu on päätetty perua. Hallitus suosittelee että koronaviruksen leviämisen...

Päitsi kuuluu jälleen radiosta

Viime vuoden tapaan Laajasalon opiston kanssa yhteistyössä toteutettava Kaupunkiradion Päitsi-viikonloppu seuraa jälleen tiiviisti kilpailun tapahtumia.

Lauha talvi sotkee "Päitsin" järjestelyitä

KUUNTELE - Radio Suomi Lahti: Lauha talvi sotkee "Päitsin" järjestelyitä

Yhteis- ja haalarihuoltojen ilmoittautuminen on avattu

Lue lisää linkkien takaa: YHTEISHUOLTO 2020 HAALARIHUOLTO 2020

Lisämääräys 2.0

Tutustu lisämääräyksen uusimpaan versioon täällä!

Classic -luokka 85. Päijänteen ympäriajossa

Päitsillä on ajettu aikaisemmin Classic-luokkaa vuosina 2016 ja 2019, ja tämän vuoden kilpailussa Classic-luokka on jälleen mukana.

Ilmoittaudu Päitsille viimeistään 6.1. - pääset mukaan ainutlaatuiselle leirille!

Kaikki, jotka ilmoittautuvat tulevalle Päitsille viimeistään 6.1. pääsevät mukaan ainutlaatuiselle Päitsi-valmistautumisleirille.

2020 Päitsin ilmoittautuminen on auki!

Legendaarinen Päijänteen ympäriajo ajetaan jälleen 21.-22.3.2020. Tarjolla saattaa olla taas lumiset ja haastavat olosuhteet niin Suomen huippukuskeille kuin sinnikkäille harrastajille, joille kaksipäiväinen Päitsi on kuin pyhiinvaellus. Viime talvena lanseerattu kansainvälinen Päitsi Trophy -rei...

Kiitos Laajasalon opiston toimittajaopiskelijoille 2019

Iso kiitos Laajasalon opiston toimittajaopiskelijoille, jotka pyörittivät Kaupunkiradion Päitsi-viikonloppua ja tekivät huikeaa työtä koko viikonlopun!

Pohjola sinetöi Päitsin voiton 2019

Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Eemil Pohjola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.

Pohjola kirkkaassa johtoasemassa kohti Päitsin maalia

Eemil Pohjola on kirinyt etumatkaansa toisena tulevaan viime vuoden voittajaan Aleksi Jukolaan nähden jo yli 6,5-minuttiin. Jäljellä on enää kuusi maastokoetta ennen Vantaan maalipätkää.

Kuuntele Päitsi-radiota & studion WhatsApp-numero

Laita Kaupunkiradion Päitsi-viikonloppu kuunteluun netissä osoitteesta www.kaupunkiradio.fi Radio kuuluu Päitsi-viikonloppuna koko kisan ajan, ja Laajasalon opiston toimittajaopiskelijat ovat molempina kilpailupäivinä tien päällä haastattelemassa niin kuskeja, järjestäjiä, huoltotiimin jäseniä, v...

Sanna Kärkkäinen B-luokan voittoon lauantaina – Pohjola johtaa yleiskilpailua

Sanna Kärkkäinen ajoi lauantaina Päitsillä ensimmäisenä naisena koskaan B-luokan voittoon. Eemil Pohjola kiri etumatkaansa koko lauantain ja on vankasti matkalla kohti ensimmäistä Päitsin yleiskilpailuvoittoaan.

1 2 3 4 5 6