• paitsi_2013_foto_milla_vahtila_1

Uutiset

Päitsikooste AlfaTV:ltä lauantaina klo 18.00

Enduron Hurmaa: Päitsi -22 lauantaina 26.3.2022 klo 18.00-19.30 AlfaTV:ltä! Enduromoottoripyörien Päijänteen ympäriajo on yksi Suomen vanhimmista moottoriurheilukilpailuista. Tulevan lauantain koosteessa nähdään tämän vaativan kaksipäiväisen kilpailun tunnelmia ja suorituksia. Muista siirtyä Alfa...

Päitsin kertausta YLE:n urheiluruudussa

Viikonlopun tapahtumat tiivistettynä Urheiluruudun loppuun – noin kolmeen minuuttiin – löytyy nyt YLE Areenasta. Käy tsekkaamassa!

Juupaluoma Päitsivoittoon – ”Pystyssä kun pysyi”

Peetu Juupaluoma ei tavoitellut tai edes haaveillut Päitsi-voitosta, mutta päätyi tänään tuulettamaan Päijänne-kilpi käsissään. Antti Hänninen ajoi viime vuoden tavoin toiseksi, ja kolmossijalle kaasutteli tyytyväinen Markus Michelsson.

Juupaluoma kärjessä voittotaistoon

Päitsin toinen kilpailupäivä on ollut Peetu Juupaluoman voittokulkua Mäntsälän tauolle asti. Markus Michelsson nousi tänään aamupäivällä toiseksi, ja launtaina kisaa johtanut Hännien on nyt kolmantena. Eemil Pohjola on ajanut useita pohja-aikoja pätkille, mutta ajaa omaa kisaansa kaukana kärjestä.

Lauantai Hännisen ja Juupaluoman kaksinkamppailua

Antti Hänninen johti Päitsin ensimmäistä kilpailupäivää pitkälle iltapäivään, kunnes Peetu Juupaluoma alkoi havitella häneltä kärkisijaa. Ennakkosuosikki Eemil Pohjolan epäonnen päivä jatkui ja hän on pudonnut jo liki puolen tunnin päähän kärjestä.

Päitsi starttasi dramaattisesti – Hänninen johdossa

86. Päijänteen ympäriajo käynnistyi lauantaina jännittävästi, kun ennakkosuosikki ja kahden viime vuoden voittaja Eemil Pohjola ajoi ensimmäisellä erikoiskokeella päin puuta. Kärjessä on koko aamupäivän pysynyt Antti Hänninen, mutta kärjenkään ajo ei ole ollut helppoa.

Päitsin live-lähetykset

Päitsiä voit seurata livenä netti-tv:stä. https://jarviradio.fi/tv/pe-su-18-20-3-2022-enduromoottoripyorien-paijanteen-ympariajo/

Päitsikooste Alfa-TV:llä

Alfa-TV:n esitysajat: LA 26.3. klo 18:00 – 19:30 (ensiesitys)SU 27.3. klo 12:30 – 14:00 (uusinta)MA 28.3. klo 09:00 – 10:30 (uusinta)TO 31.3. klo 13:00 – 14:30 (uusinta)

Päitsi 2022 ilmoittautuminen ja majoittuminen

Ilmoittautuminen on avattu Motti-palvelussa. Myös majoitus on varattavissa hotelli Tallukasta (lähtö- ja yötaukopaikka).

Päitsin kiertopalkinnot

Tänä vuonna Päitsin kiertopalkinnot menivät seuraaville kuljettajille:

Päitsi 2021 kuvina

Täältä löytyy vuoden 2021 Päitsin valokuvia. Kuljettajat ja heidän tiimit saavat käyttää kuvia omassa viestinnässään ja esimerkiksi somessa. Kuvaaja Milla Vahtila mainittava käytön yhteydessä.

Päitsi Urheiluruudussa

Sunnuntaina 21.3. Urheiluruudusta saattoi bongata tuttua pärinää!

Pohjolalle toinen Päitsi-voitto – ”Tulihan se aika helposti”

Eemil Pohjola sinetöi tänään toisen Päijänteen ympäriajon voittonsa. Toiseksi kaasutteli Antti Hänninen ja kolmanneksi Eero Remes.

Pohjola kaatui pahasti – jatkaa silti johdossa

Hurjasta kaatumisesta huolimatta Eemil Pohjola johtaa yhä Päijänteen ympäriajon yleiskilpailua liki viidellä minuutilla ennen viittä viimeisintä maastokoetta. Toisena ajava Antti Hänninen on niin ikään kirinyt lisää etumatkaa kolmantena tulevaan Eero Remekseen nähden.

Pohjola kiri johtoasemaansa – naisten luokan voitto 16-vuotiaalle nuorelle lupaukselle

Eemil Pohjola on varmoin ottein matkalla kohti toista Päitsi-voittoaan. Vasta elämänsä toiseen endurokilpailuunsa osallistunut Viivi-Maria Mäkinen ajoi naisten luokan voittoon.

1 2 3 4 5 6 7 8